We gebruiken ProSoccerData voor communicatie zodat

• persoonlijke gegevens worden niet gedeeld, maar enkel centraal beheerd in ProSoccerData (bijv email adressen, namenlijsten ed)
  • aanpassingen aan de spelerslijsten (nieuwe leden, uitgeschreven leden) zijn onmiddellijk van toepassing bij uitsturen nieuwe mailing (geen nood tot synchronisatie van lijstjes)
  • aanpassingen aan contactgegevens van een speler zijn onmiddellijk van toepassing
  • alle communicatie van/naar onze club zijn beschikbaar op 1 plaats
  • de communicatielijnen zijn zo kort mogelijk, bijvoorbeeld om afgelastingen te kunnen doorgeven

We gebruiken ProSoccerData voor planning, dit heeft als voordeel dat alle spelers en ouders steeds toegang hebben tot de laatste versie van de planning via het web platform en de PSD app. Last minute wijzigingen aan de planning worden doorgegven aan PSD gebruikers door middel van meldingen op het web platform, in de mobiele app of via email.

Voor communicatie en planning staan standaard alle meldingen via email geactiveerd. Dit betekent dat er melding worden gestuurd naar het email adres dat geconfigureerd staan per account. Standaard staat er één email adres geconfigureerd per account, maar een ouder/speler kan zelf een tweede email adres toevoegen op volgende manier:

1. Log in op knvlh.prosoccerdata.com
  2. Ga naar gebruikersinstellingen (klik op je naam in de rechterbovenhoek)
  3. Klik op "Email" onder de titel "Meldingen"
  4. klik op het email adres achter "Verstuur meldingen naar dit emailadres"
  5. Je kan een email adres verwijderen door op het Xje achter het adres te klikken
  6. Je een email adres toevoegen door de cursor te positioneren achter het bestaande email adres, het bijkomend adres in te typen en op enter te klikken.
  7. Wanneer de adressen zijn ingegeven die je wil gebruiken, klik je op het vinkje om de aanpassingen te bewaren. Om de aanpassingen niet de bewaren klik je op het kruis.